DIY make-up workshops

LEARN ALL about make-up

basis make-up workshop

Stap voor stap enkele kneepjes van het vak leren? Dat kan! Kiezen jullie voor een basis make-up workshop dan leren we jullie stap voor stap hoe je een frisse dagmake-up aanbrengt, staan we ook kort stil bij het aspect kleurenleer, het camoufleren van minpuntjes en het accentueren van pluspunten. 


gevorderden make-up workshop

Stap voor stap enkele kneepjes van het vak leren? Dat kan! Zijn jullie al ervaren met het aanbrengen van een naturel make-up? Kies dan voor de make-up workshop voor gevorderden. Kiezen jullie voor een stijlvolle avondlook of voor een smokey eyes & nude lip? De keuze ligt bij jullie! 


make-up homeparty

Hebben jullie interesse in make-up en willen jullie graag de make-up van EVAGARDEN ontdekken? Tijdens een make-up homeparty tonen wij de nieuwste make-up trend(s) van dit moment.

 

Organiseer je een make-up homeparty bij jou thuis? Als gastvrouw betaal je geen deelnemersbijdrage én ontvang je een korting op eigen aankopen die afhankelijk is van de totale verkoop tijdens de make-up homeparty. 
 

 

 

 

 

A GIFT OF BEAUTY IS A JOY FOREVER

Wenst u graag iemand te laten stralen door een giftcard cadeau te doen? Maak een keuze uit een van de behandelingen of laat de keuze aan de ontvang(st)er voor een behandeling of aankoop van EVAGARDEN make-up producten door een bedrag te kiezen om te schenken.