Pedicure & manicure

Verzorgde voeten en handen willen we toch allemaal?

voetverzorging

Onze voeten dragen ons lichaam en dienen we dan ook goed te verzorgen. Tijdens een voetverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: evt. knippen van de teennagels en verzorging van de nagelriemen, evt. verwijderen van overtollig eelt gevolgd door een voet- en onderbeen massage waarna de verzorging zal worden afgerond met een afsluitende crème aangepast aan uw voeten.

 

Indien gewenst is het mogelijk om als optie de teennagels te laten lakken. Wegens hygiënische redenen dient dit met eigen nagellak te geschieden.


spa voetverzorging

Wenst u graag uw voeten extra te laten verwennen? Boek dan een SPA VOETVERZORGING! Tijdens deze verzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod:

Voetbad gevolgd door een voetscrub, voetmasker, het knippen van de teennagels en verzorging van de nagelriemen, evt. verwijderen van overtollig eelt gevolgd door een voet- en onderbeen massage waarna de verzorging zal worden afgerond met een afsluitende crème aangepast aan uw voeten. 

 

Indien gewenst is het mogelijk om als optie de teennagels te laten lakken. Wegens hygiënische redenen dient dit met eigen nagellak te geschieden.


handverzorging

Mooi verzorgde handen, dat willen we toch allemaal? Tijdens een handverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, handen- en onderarmenmassage waarna de verzorging zal worden afgerond met een afsluitende crème.

 

Indien gewenst is het mogelijk om als optie de nagels te laten lakken. Wegens hygiënische redenen dient dit met eigen nagellak te geschieden.


Gellac

Is nagellak niet je beste vriendin?

Probeer dan eens onze gellac uit! Gellac is een nagellak met een gel in verwerkt waardoor de gellac een stuk langer blijft zitten dan gewone nagellak. Tevens verdoezelt gellac eventuele kleine oneffenheden en een grote troef is het feit dat gellac na de verzorging 'hard' is waardoor het niet meer moet drogen zoals bij gewone nagellak wel het geval is.

Last but not least is gellac niet schadelijk voor je eigen nagels. 

 

Gemiddeld blijft de gellac zo'n twee weken mooi zitten, uiteraard is dit van meerdere factoren afhankelijk en zal de gellac bij de ene persoon nog langer mooi blijven zitten en bij een andere persoon misschien wel korter.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie aan kleuren, voor ieder zit er kortom wel iets moois tussen!
 

 

 

 

 

A GIFT OF BEAUTY IS A JOY FOREVER

Wenst u graag iemand te laten stralen door een giftcard cadeau te doen? Maak een keuze uit een van de behandelingen of laat de keuze aan de ontvang(st)er voor een behandeling of aankoop van EVAGARDEN make-up producten door een bedrag te kiezen om te schenken.