Be YOU

shine bright like a star

frisse dagmake-up

Ben je het niet gewend om dagelijks make-up te dragen en ben je benieuwd hoe je ermee staat? Of wil je voor een gelegenheid mooi naturel voor de dag komen? Contacteer ons snel voor een afspraak en wij verzorgen een mooie frisse dagmake-up.


stijlvolle avondmake-up

Heb je een speciale gelegenheid en mag het wel wat meer zijn? Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan je make-up voor de communie of het lentefeest van je zoon of dochter. Wij verzorgen graag een (avond)make-up op maat, dat is alvast één zorg minder!


stralende bruidsmake-up

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Allereerst gefeliciteerd met dit mooie vooruitzicht! Natuurlijk wil je op dé dag zelf het stralende middelpunt zijn en daar hoort uiteraard een stralende bruidsmake-up look bij. Contacteer ons tijdig voor een afspraak en wij zullen ervoor zorgen dat je een make-up look krijgt die bij je past en waar je jezelf goed bij voelt. 

Allereerst plannen we een proefmake-up sessie in waarbij we je wensen bespreken, rekening houdend met je jurk, accessoires, een thema,... waarna we deze gegevens omgieten in jouw bruidsmake-up zodat we op de dag zelf weten hoe we je het best kunnen laten stralen. 

Vergeet niet om te informeren naar de mogelijkheden voor de suite!
 

 

 

 

 

A GIFT OF BEAUTY IS A JOY FOREVER

Wenst u graag iemand te laten stralen door een giftcard cadeau te doen? Maak een keuze uit een van de behandelingen of laat de keuze aan de ontvang(st)er voor een behandeling of aankoop van EVAGARDEN make-up producten door een bedrag te kiezen om te schenken.