lash lift

Who said curves aren't sexy?

Wat kun je verwachten van de Elleebana Lash Lift?

- Comfortabele behandeling met de kortste inwerktijd wereldwijd op het gebied van wimperlifting (max. 17 minuten. De inwerktijd is afhankelijk van de conditie en structuur van je wimpers)

- Laat natuurlijke wimpers voller en langer lijken zonder extensions

- Gelifte wimpers tot wel 6 en mogelijk 8 weken

- Minimale nazorg vereist! Zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen probleem

- Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel vrouwen als mannen

- Unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!

 

Voor een nog intenser en mooier resultaat raden wij de Elleebana Lash Lift inclusief Tint aan. De wimperverf die hiervoor gebruikt wordt is uitermate geschikt om tijdens de behandeling de wimpers te verven.

 

Wacht niet langer en boek een afspraak voor die mooie, natuurlijk gelifte wimpers, wekenlang!

mooie, natuurlijk gelifte wimpers, wekenlang!

Leg je wimperkrultang aan de kant! Met een 45 minuten durende professionele behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel 6 tot 8 weken.

 

Wij maken gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen staafjes ('rods') om je natuurlijke wimpers te liften en wimpers voller en langer te doen lijken.

 

Elleebana Lash Lifting is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word wakker met een open, frisse en natuurlijke blik. Klaar om je dag te starten!

 
 

 

 

 

 

A GIFT OF BEAUTY IS A JOY FOREVER

Wenst u graag iemand te laten stralen door een giftcard cadeau te doen? Maak een keuze uit een van de behandelingen of laat de keuze aan de ontvang(st)er voor een behandeling of aankoop van EVAGARDEN make-up producten door een bedrag te kiezen om te schenken.