Gelaatsverzorgingen

Because you're worth it!

Bronze facial treatment

Tijdens een 30 minuten durende gelaatsverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: oppervlakkige reiniging, dieptereiniging, korte gelaatsmassage en als afsluiting een dagcrème. 


Silver facial treatment

Tijdens een 45 minuten durende gelaatsverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: oppervlakkige reiniging, dieptereiniging, gelaatsmassage, intensief natuurlijk BeautyFace masker en als afsluiting een dagcrème. 


Gold facial treatment

Tijdens een 60 minuten durende gelaatsverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: oppervlakkige reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, gelaat-, schouder- en decolleté-massage, intensief natuurlijk BeautyFace vliesmasker, BeautyFace serum en als afsluiting een dagcrème.


men facial treatment

Tijdens een 45 minuten durende gelaatsverzorging komen achtereenvolgens volgende behandelingen aan bod: reiniging, peeling, gelaat- en schoudermassage, intensief natuurlijk BeautyFace vliesmasker en als afsluiting een dagcrème.
 

 

 

 

A GIFT OF BEAUTY IS A JOY FOREVER

Wenst u graag iemand te laten stralen door een giftcard cadeau te doen? Maak een keuze uit een van de behandelingen of laat de keuze aan de ontvang(st)er voor een behandeling of aankoop van EVAGARDEN make-up producten door een bedrag te kiezen om te schenken.